Onderhoudswerken / industrie

BHP (Bouw- en hydrowerken Peeters) is gespecialiseerd in industriële onderhoudswerken. BHP werkt voor alle klanten, uit diverse industrieën, met focus op de petrochemie. Onze mensen zijn goed vertrouwd met de hoge kwaliteitsnormen en de strenge veiligheid in de petrochemische sector. BHP beschikt over een VCA* attest en bedient - reeds decennia lang - klanten zoals Bayer en Lanxess. Dit vooral dankzij onze expertise inzake o.a. betonwerken, metselwerken, vloerwerken, pleisterwerken, enz. …

Onze grootste sterkte is de zekerheid dat wij ons volledig aanpassen aan de noden van uw firma, met oog voor maximale efficiënte en veiligheid. Ons flexibel team staat altijd klaar, om de werken - waar en wanneer nodig blijkt - uit te voeren, tijdens de nacht of in het weekend. BHP garandeert daardoor dat uw bedrijvigheid optimaal verder kan blijven functioneren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan u ons direct contacteren via het contactformulier: even invullen en u hoort snel van BHP.